KANNIBAL
KANNIBAL
KANNIBAL
KANNIBAL

AUTENTIKUS

GRILL ÉS BBQ ÉTELEK

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA

MAGYARORSZÁG

EGYIK LEGJOBB

BBQ MESTERÉTŐL

previous arrow
next arrow
Slider

BEMUTATKOZÁS

A szabad tűzön készíthető ételek iránti vonzalmunk már 2008-ban megmutatkozott. Kisebb-nagyobb versenyeken dobogós helyezéseket elérve gondolkoztunk el rajta, hogy nemcsak a bográcsos, tárcsás vagy épp nyárson sültekkel foglalkozzunk, hanem merüljünk el a grill és a barbecue világába is.

Broil King KEG

Megannyi próbálkozás után sikerült megtalálni azt a professzionális faszenes sütőt, amit mind a mai napig használunk minden fogásunkhoz. A kanadai Broil King KEG sütői mellett letéve voksunkat próbáltuk tökélyre fejleszteni tudásunkat. Ezt bizonyítja, a Séf a Rácson országos grill versenyen 2015-2016-2017-ben is a dobogó második helyén végzett grillchefünk, Tarsoly László eredményei is.

Tarsoly László

Az ő kimagasló szakértelmével és a grillezett vagy épp barbecue technikával sütött húsok iránti szeretetéből fakadó rajongásával kívánjuk vendégeink számára is otthonukba vinni az igazi bükkfaszén parazsa felett grillezett ételeink zamatos ízvilágát.

Eredeti prémium összetevők

Nagyon fontos számunkra a minőségi alapanyagok használata mind a 100% angus marhahúsból készült burgereink, mind az eredeti prémium összetevőkből álló grillpizzáink vagy akár a kizárólag hazai kistermelőktől vásárolt grillkolbászok, savanyúságok esetében is. Majd minden ételünk között megtalálható vega változat is, hiszen szeretnénk minél szélesebb körben megfelelni vásárlóink elvárásainak, de a "mindenmentes" igényeket sajnos grillen nem tudjuk kivitelezni.